Nic tak mnie nie relaksuje i pozytywnie nastraja, jak zakupy, na świeżym powietrzu, a jeśli są to starocie i można się targować, czuje się jak w raju! Składniki: 500 g fasoli jaś 1 kiełbasa głogowska 200 g wędzonego boczku 4 łyżki przecieru pomidorowego 3 łyżeczki majeranku 1 cebula suszone oregano do posypania sól, pieprz do smaku Nie było mnie tam przez ostatnie dwa miesiące, więc juz nie mogłam się doczekać, aż nadejdzie sobota, 7.30 i wyruszymy do Bytomia. Jest np. małżeństwo, które sprzedaje rzeczy sprowadzane z Belgii i Niemiec, a wśród nich znany już Wam talerz z Villeroy & Boch, który wykorzystałam do stylizacji przy przepisie na.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2015/11/fasolka-po-bretonsku.html