Składniki na 16-20 ciasteczek: 110 g mąki pszennej 1 op. budyniu waniliowego (40g) 50 g cukru pudru 125 g miękkiego masła CZAS PRZYGOTOWANIA: 75 MIN POZIOM TRUDNOŚCI: ŁATWY POZIOM TRUDNOŚCI: ŁATWY 1. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do piekarnika na ok. 15 minut, aż krawędzie ciasteczek ładnie się zarumienią. Pyszne i rozpływające się w ustach ciasteczka z dodatkiem budyniu <3 Przepis znalazłam na blogu Zjem To. Blat posypujemy obficie mąką, wykładamy ciasto i wałkujemy na grubość około 3-4mm. Na rozwałkowane ciasto położyłam matę silikonową dekoracją do dołu i przewałkowałam jeszcze dwa razy. Miksujemy, aż masa zmieni kolor na jasny. Przykrywamy kawałkiem folii i wstawiamy do schłodzenia do lodówki na godzinę.