Klopsowa z ogórkiem konserwowym

Basia
Obiad
15.10.2015 9:48
Klopsowa z ogórkiem konserwowym

Składniki: * 50 dag mielonego * 2 łyżki tartej bułki * 1 jajko * 3 ząbki czosnku * 2 l bulionu * 2 cebule * łyżka masła * 2 czerwone papryki * 25 dag pieczarek * 10 ogórków konserwowych * 2 łyżki mąki * 2 łyżki śmietany * 2 pęczki natki pietruszki * sól, pieprz Ogórki kroimy w półplasterki, pieczarki w plastry a paprykę w kostkę. Cebulę kroimy w kostkę i szklimy na maśle. Do mięsa dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, jajko, tartą bułkę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://pobitegarybarbary.blogspot.com/2014/11/klopsowa-z-ogorkiem-konserwowym-i.html