Innej rekomendacji nie trzeba ... SKŁADNIKI (na keksówkę 26x12 cm) 220 g mąki pszennej 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1/2 łyżeczki sody 3 łyżeczki cynamonu 2 jajka 2 łyżki płynnego miodu 150 ml oleju rzepakowego 100 g brązowego cukru 1 szklanka gęstego jogurtu naturalnego tabliczka mlecznej czekolady cukier puder do posypania PRZYGOTOWANIE Mąkę, proszek do pieczenia i sodę przesiewamy. Dodajemy resztę składników (oprócz czekolady i cukru pudru) i miksujemy na gładką masę. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy przez 50-55 minut - do suchego patyczka.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2015/09/ciasto-cynamonowe-z-czekolada.html