Układamy warstwami na tacce lub desce do krojenia: – kwadrat z 9 krakersów – pół masy rybnej – krakersy – pół masy rybnej – krakersy – rozsmarowany majonez – ser żółty – szczypiorek Wstawiamy do lodówki na kilka godzin, żeby krakersy zmiękły. Składniki: - 27 krakersów - 4 jajka - puszka szprota w pomidorach - mała cebula - 2 ogórki kiszone - 4 łyżki majonezu - 150 g sera żółtego - pęczek szczypiorku - sól, pieprz, słodka papryka Przygotowanie Jajka gotujemy na twardo, obieramy i ścieramy na tarce o średnich oczkach. Ser żółty ścieramy na tarce, szczypiorek siekamy.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://e-przepisykulinarne.pl/2015/09/salatka-ze-szprotkami-na-krakersach/