SKŁADNIKI: 2 jajka 3/4 szklanki cukru 1 szklanka maślanki 1/2 szklanki oleju 1/2 szklanki oleju 3 łyżki likieru kokosowego 1 3/4 szklanki mąki płaska łyżeczka proszku do pieczenia 1/4 łyżeczki sody 1/2 szklanki wiórków kokosowych płaska łyżeczka proszku do pieczenia 1/4 łyżeczki sody 1/2 szklanki wiórków kokosowych masło i bułka tarta do wysmarowania formy Lukier: 1/2 szkl cukru pudru 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka likieru kokosowego Lukier: 1/2 szkl cukru pudru 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka likieru kokosowego 1. 4. Cukier puder wymieszać z sokiem z cytryny i likierem kokosowym (ewentualnie regulując gęstość dodając cukru pudru lub soku z cytryny/likieru). 2. Mąję wymieszać z proszkiem do pieczenia, sodą i wiórkami kokosowymi.