Letnia frittata z warzywami Czas przygotowania: 30 minut Proporcje dla 2 osób Składniki: - 2 garści fasolki szparagowej - 1 mała cukinia - 1 ząbek czosnku - 4 jajka - 2 łyżki serka śmietankowego - świeżo zmielony czarny pieprz - płatki chili - masło do smażenia - 1 łyżka posiekanej natki pietruszki - pomidorki koktajlowe Wykonanie: Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki i gotujemy na parze przez 15 minut. Letnia frittata z warzywami W tak ciepłe dni, jak dziś, nie mamy ochoty na ciężkie dania, ani zbyt długie stanie w kuchni, dlatego na blogu pojawia się letnia frittata z warzywami. Oczywiści do frittaty możemy na przykład dodać warzywa, które nam pozostały niewykorzystane z poprzedniego dnia.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2015/07/letnia-frittata-z-warzywami.html