Serek czekał grzecznie w lodówce i się doczekał - dziś zaserwowałam sobie takie pyszności na szybki obiad, ale równie dobrze można go podać na ciepłą kolację lub jako gorącą przekąskę dla gości SKŁADNIKI: (na 2 porcje)2 sery camembert 1 małe jajko bułka tarta 4 plastry ananasa z puszki 4 plasterki sera żółtego 1. Sery przeciąć w poprzek na pół (żeby powstały 4 kotleciki). 3. Ser panierować dokładnie w jajku i bułce, usmażyć na złoto z jednej strony, przekręcić, położyć ananasa i plastry sera, przykryć i smażyć na malutkim ogniu, aż ser się rozpuści. Niedawno na zaprzyjaźnionym blogu zobaczyłam camembert z ananasem - wiedziałam, że muszę go zrobić, ale wciąż brakowało czasu...
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://ktougoscimoichgosci.blogspot.com/2015/07/camembert.html