Filet z kurczaka nadziany farszem z boczku i natki pietruszki.

Joanna
Obiad
19.05.2015 10:54
Filet z kurczaka nadziany farszem z boczku i natki pietruszki.

Polecam :) Składniki: - 4 piersi z kurczaka - 1 jajko - 30 dag boczku - 1 duża cebula - garść natki pietruszki - 4 łyżeczki musztardy francuskiej - 3 łyżeczki majonezu - ostra papryka - sól, pieprz Przygotowanie: Cebule oraz boczek kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni na złoty kolor. Filet z kurczaka występuje u mnie w domu dość często, ale pomysłów na jego przyrządzenie są tysiące więc nigdy się nie nudzi. Do pojemnika miksera wrzucamy jeden filet z kurczaka (najmniejszy), pietruszkę, majonez, musztardę oraz podsmażony boczek z cebulą, wszystko razem blendujemy. Moja dzisiejsza propozycja na urozmaicenia dania z kurczaka to farsz z boczku i natki pietruszki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://symfoniasmakowa.blogspot.com/2015/05/filet-z-kurczaka-nadziany-farszem-z.html