bardzo chrupiąca granola z orzechami

Zielony Środek
Śniadania
05.05.2015 9:46
bardzo chrupiąca granola z orzechami

Jednak przewaga granoli polega na tym, że można ją zjeść na 1000 rożnych sposobów. Pisałam, że granola bars to taka lepsza wersja granoli, bo można je wziąć do ręki i wybiec z domu. Może to być dowolny olej, oliwa z oliwek (nie czuć smaku po zapieczeniu) albo olej kokosowy, a nawet masło. To że jest praktyczna, chrupiąca, ładnie wygląda, ma dużo rożnych składników, wiec każdy kęs smakuje inaczej. I że za każdym razem mogę przepis zmodyfikować i mi się nie znudzi! Dzięki temu mogę dać z kolei mniej miodu i granola jest tylko delikatnie słodka.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://zielonysrodek.pl/granola-z-orzechami/

Zielony Środek