Dodatkowo: 100g wiórek do opsypania ciasta 4-5 łyzek dżemu z czerwonej porzeczki (ja dodałam malinowy) Czekolade rozpuścic w kapieli wodnej- wystudzić Śmietane ubic wraz z cukrem następnie dodać serek mascarpone spirytus i wystudzona czekolade,na koniec wsypać kokos i wszystko razem zmiksować. Składniki na mase: 500ml śmietany 30% -36% w zależnosci jaka macie ale lepsza 36 % 250g serka mascarpone 4 łyzki cukru pudru 200 g wiórek kokosowych 2 czekolady białe kieliszek spirytusu badz ajerkoniaku (ale nie musi byc ) Ciasto jest bardzo dobre,gdyż nie jest za słodkie i bardzo proste w wykonaniu Składniki na biszkopt: 6 jaj szklanka maki szklanka cukru 1/4 szklanki maki ziemniaczanej Oddzielić białka od zółtek. Upiec biszkopt w 180 stopniach przez 30-40 min Ciasto na forme 21cm.