Tortille smarujemy serkiem kanapkowym. Posypujemy posiekaną dymką. Rozkładamy liście sałaty, podzielonego na kawałki łososia, oraz pokrojone na plasterki awokado i ogórka. Zwijamy. Obsmażamy krótko na rozgrzanej, suchej patelni. Tortilla z serkiem kanapkowym, sałatą, awokado, zielonym ogórkiem i wędzonym na gorąco łososiem, to bardzo smaczna propozycja na śniadanie, kolację czy nawet imprezową przekąskę. Szukaj: Szukaj Kategorie Kategorie Wybierz kategorię Artykuły zewnętrzne (17) Bez mięsa/Jarskie (254) Bułeczki/Chleby/Domowe pieczywo (87) Ciasta (486) Babki (27) ciasta czekoladowe (8) Ciasta drożdżowe (8) Ciasta kruche, półkruche i miodowe (65) Ciasta szybkie (118) Ciasta ucierane (34) Ciasta z masą/kremem (251) Ciasta z owocami (196) Ciasto parzone (5) …