Łosoś w zalewie pomidorowej z octem Tę rybę w occie można przygotować 3 tygodnie wcześniej, na Wigilię będzie pyszny. Możecie użyć każdą rybę, ja zrobiłam z łososia. Można do zalewy octowej wkładać ryby po wigilijnej kolacji, gdy coś zostanie. U nas na wigilijnym stole nie może zabraknąć smażonego karpia w panierce z bułki tartej, a że Piotrek przygotowuje tych kawałków naprawdę sporo, to trzeba to jakoś zagospodarować, to co zostanie zostaje ląduje w marynacie która zostaje np. z rolmopsów . Bardzo Wam polecam przygotować Karpia smażonego w delikatnej zalewie octowej, jest rewelacyjny w smaku. Łosoś w zalewie pomidorowej, składniki na …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://straga.pl/ryby/losos-zalewie-pomidorowej/