Jajka po benedyktyńsku to pyszny pomysł na bardzo sycące i niezwykle pięknie prezentujące się śniadanie. Zapraszam po mój ulubiony i sprawdzony przepis dla całej rodziny. Czas przygotowania: 45 minut Liczba porcji: 4 porcje Kaloryczność kcal: 580 w 1 porcji Składniki główne na jajka po benedyktyńsku 4 bułki English muffin, kajzerki lub tosty 8 plasterków bekonu lub boczku - do 130 g 4 średniej wielkości lub duże jajka 2 łyżki octu spirytusowego 10 % (do zrobienia jajek w koszulce) Składniki na sos holenderski 150 g prawdziwego masła 3 żółtka średnich jajek 3 łyżki soku z cytryny lub 2 łyżki octu przyprawy: …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://aniagotuje.pl/przepis/jajka-po-benedyktynsku