Ubiłam też pianę z białek z cukrem i wyłożyłam na owoce, a na pianę dopiero utarte ciasto. Najlepiej wałkować ciasto od razu na papierze i razem z papierem przełożyć na blaszkę. Składniki na ciasto: 3 szklanki mąki 3 żółtka 1/2 szklanki cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 200 g. masła lub margaryny 3 łyżki śmietany Na wystudzone ciasto wyłożyć jabłka, na jabłka, ciepły budyń. Na wierzch zetrzeć ciasto z zamrażarki, na tarce o dużych oczkach. Brzoskwinie wyłożyłam na budyń, a nie tak jak tu na spód. Składniki na budyń: 3 budynie śmietankowe bez cukru 5 łyżek cukru 1 litr mleka Składniki na ciasto można przełożyć do miski i zagnieść mikserem z hakami, lub robotem. Większą część ciasta rozwałkować i wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Mąkę cukier i proszek do pieczenia wysypać na stolnicę i wymieszać. Zagnieść na gładkie ciasto. Jabłka można wymienić na inne owoce. Następnie przełożyć na stolnicę i uformować kulę. Gotować na małym ogniu do zgęstnienia, cały czas mieszając.