Rozgrzewający, jednogarnkowy drobiowy gulasz z piersi z indyka z jabłkami jest prostym i niezwykle pysznym pomysłem na obiad dla całej rodziny. Gulasz możemy podawać np. z ziemniaczanym purée, kaszą gryczaną lub kopytkami. Smacznego! SKŁADNIKI (4-6 porcji) Gulasz z indyka z jabłkami 1 kg mięsa drobiowego np. piersi z indyka 500-600 ml bulionu warzywnego lub mięsnego 3 jabłka 3 cebule 4 gałązki tymianku 1 gałązka rozmarynu 2-3 ząbki czosnku 2 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżeczka słodkiej papryki 2-3 łyżki mąki oliwa z oliwek sól, pieprz natka pietruszki PRZYGOTOWANIE Gulasz z indyka z jabłkami Mięso kroimy w kostkę o średnicy 3-4 cm, …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://lagrandepiccolacuoca.com/gulasz-z-indyka-z-jablkami/