Domowe brzoskwinie w syropie to bardzo prosty i sprawdzony sposób na pyszne przezimowanie krajowych brzoskwiń. Można je dodawać do wielu dań i rozmaitych deserów. Czas przygotowania: 40 minut Liczba porcji: 2 słoiki po 1,5 litra Kaloryczność kcal: 60 w 100 g brzoskwiń Dieta: bezglutenowa, wegańska, wegetariańska ponad 2 kg twardszych brzoskwiń - krajowych 300 g cukru np. drobnego - około 1 i 1/4 szklanki 1 litr wody - 4 szklanki sok z 2 cytryn - do 120 ml Brzoskwinie w syropie Szklanka ma u mnie pojemność 250 ml. Jeśli w przepisie podaję wagę składnika lub użyte mililitry oraz ewentualnie dodatkowy …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://aniagotuje.pl/przepis/brzoskwinie-w-syropie