SKŁADNIKI (na ok. 6 sztuk) Domowe burgery rybne 350 g świeżego filetu z dorsza lub rozmrożonego 150 g tuńczyka w sosie własnym 2 ziemniaki (ok. 200 g) 2 jajka 1 ząbek czosnku 2-3 łyżki bułki tartej 2-3 fileciki anchois 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 łyżka posiekanego koperku sól i pieprz bułka tarta do obtoczenia Salsa 125 g jogurtu naturalnego 1 łyżka soku cytrynowego 1 łyżka majonezu koperek sól i pieprz PRZYGOTOWANIE Domowe burgery rybne Przygotowanie burgerów rozpoczynamy od obrania i ugotowania ziemniaków w osolonej wodzie. Ugotowane ziemniaki odstawiamy do wystygnięcia, następnie przekładamy do blendera. Ziemniaki blendujemy z filetem z …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://lagrandepiccolacuoca.com/domowe-burgery-rybne/