W internecie pełno jest zdjęć i przepisów na jagodzianki, dlatego nie chciałam zanudzać Was swoją wersją tego letniego smakołyku, zwłaszcza że we Włoszech trudno o kupno jagód. Zamiast na tradycyjne jagodzianki zapraszam Was na drożdżowe ślimaczki z borówkami, białą czekoladą i mascarpone. Niezwykle puszyste, maślane, rozpływające się w ustach. Serdecznie polecam! Chciałabym polecić Wam również kolejne przepisy z borówkami: SKŁADNIKI (NA 10-12 SZTUK) DROŻDŻOWE ŚLIMACZKI Z BORÓWKAMI I BIAŁĄ CZEKOLADĄ - 400 g mąki pszennej - 70 g miękkiego masła - 50 g cukru - 15 g świeżych drożdży lub 5 g suchych - 125 ml mleka lub napoju roślinnego …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://lagrandepiccolacuoca.com/drozdzowe-slimaczki-z-borowkami/