Leczo warzywne - bezmięsne leczo z fasolką szparagową - Via Gusto

Monika
Obiad
13.07.2022 7:47
Leczo warzywne - bezmięsne leczo z fasolką szparagową - Via Gusto

Przepis na leczo warzywne z fasolką szparagową to pomysł nie tylko na pyszny obiad bez mięsa, ale również na ciepłą kolację. Leczo jest lekkie, ale pożywne. JAK ZROBIĆ BEZMIĘSNE LECZO Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ? Do warzywnego leczo dodałam wegańską kiełbaskę, a także cukinię, pieczarki oraz fasolkę szparagową. W przepisie znajdziesz również passatę pomidorową i pomidory z puszki. Leczo z warzywami jest daniem jednogarnkowym. PRZEPIS NA LECZO WARZYWNE KROK PO KROKU BEZMIĘSNE LECZO Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ Drukuj Ocena: 5.0 /5 ( 2 głos/y ) SKŁADNIKI - 500 g cukinii - 350 g fasolki szparagowej - 400 g pieczarek - 5 wegańskich kiełbasek …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://viagusto.pl/leczo-warzywne-z-fasolka-szparagowa/