Poniżej znajdziesz przepis na blok czekoladowy jak dawniej. Jest to tradycyjny przepis na łom z kakao i herbatnikami – bez mleka w proszku. JAK ZROBIĆ ŁOM CZEKOLADOWY? SPRAWDZONY PRZEPIS Przygotowanie bloku czekoladowego rozpoczynamy od roztopienia masła z cukrem pudrem. Następnie cały czas podgrzewając rondelek, dodajemy jajka rozmieszane z budyniem i całość miksujemy. Na koniec dodajemy kakao i mieszamy całość z pokruszonymi herbatnikami. PRZEPIS NA BLOK CZEKOLADOWY JAK DAWNIEJ BLOK CZEKOLADOWY JAK DAWNIEJ - ŁOM KAKAOWY Drukuj Ocena: 5.0 /5 ( 2 głos/y ) SKŁADNIKI - 250 g masła - 200 g cukru pudru - 2 opakowania budyniu waniliowego lub śmietankowego …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://viagusto.pl/przepis-na-blok-czekoladowy-lom-kakaowy/