Po skończonym posiłku mój mąż tak podsumował całość: „Gdyby podali mi takie danie w restauracji, spokojnie dałbym za nie 40 zł”. Na szczęście Wy nie musicie szukać go po restauracjach, nie musicie też płacić 40 zł za jedną porcję 😉 Wystarczy, że zrobicie je u siebie. Przepis jest prosty do przygotowania, a efekt końcowy bardzo satysfakcjonuje. Pulpeciki z mielonego mięsa wieprzowego z dodatkiem tartego parmezanu w sosie pomidorowym z tartą marchewką. Do tego ryż lub makaron i duża ilość posiekanej dymki/szczypiorku. U mnie zdecydowanie będą powtórki! PARMEZANOWE PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM – SKŁADNIKI: Pulpety: - 500 g mielonej łopatki wieprzowej …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://smakinatalerzu.pl/2022/02/01/parmezanowe-pulpety-w-sosie-pomidorowym/