Nie byłam pewna jakie wyjdzie to mięsko, zwłaszcza, że dopiero po czasie zorientowałam się, że dodałam soli do marynaty, a przecież już sam sos sojowy jest słony, ale na szczęście wyszło cudownie. To co mnie skusiło, by wypróbować ten przepis, to nadzienie w postaci masła zmieszanego z chrzanem, posiekaną rukolą, suszoną żurawiną oraz czosnkiem. Choć polędwiczka smakowała mi bardzo, nigdy bym się nie domyśliła, że to te składniki zawiera nadzienie. Nie było żadnego wybijającego się przed szereg smaku. Może nawet to i dobrze:) Faszerowana polędwiczka wyszła soczysta i smakowita. Żadnego elementu nie było tu za dużo. UWAGA: Mięsko i masełko …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://smakinatalerzu.pl/2021/11/09/poledwiczki-wieprzowe-z-maselkiem-czosnkowo-chrzanowym/