Mielone Polonezy

Beata
Zupy
14.10.2021 12:12
Mielone Polonezy

Mielone Polonezy Na niedzielny obiad lub na imprezę polecam soczyste kotlety mielone upieczone w piekarniku. Smakują wyśmienicie a Ty zaoszczędzisz mnóstwo czasu. W jednym czasie piekły się wszystkie, a ja miałam czas na przygotowanie surówki i ziemniaków. Są delikatne i zawierają w sobie zdecydowanie mniej tłuszczu niż smażone. Spróbuj i przekonaj się sam. 7 porcji 45 minut czas przygotowania Składniki na kotlety: ·1 kg mięsa mielonego wieprzowego ·1 jajko ·2 łyżki bułki tartej ·2 łyżki śmietany ·1 łyżeczka papryki ostrej ·Sól Składniki na farsz: ·1 cebula ·½ kg pieczarek ·2 łyżki musztardy sarepskiej ·2 łyżki ketchupu pikantnego ·Sól ·Pieprz ·Olej …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarnachwila.blogspot.com/2021/10/mielone-polonezy.html