SKŁADNIKI Ryż z warzywami w wersji jesiennej - 250 g ryżu np. basmati lub brązowego - 300 g miąższu dyni - 250 g ugotowanej czerwonej fasoli - 400 g pieczarek - 1 brokuł - 1 cebula - 2 ząbki czosnku - szczypta chili - sól, pieprz - oliwa z oliwek PRZYGOTOWANIE Ryż z warzywami w wersji jesiennej 1 Dynię kroimy w kostkę wielkości 2 cm. 2 Brokuła dzielimy na małe różyczki. 3 Dynię i brokuła gotujemy na parze lub blanszujemy w osolonym wrzątku (ok. 4-5 minut). 4 Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki. 5 Na dobrze rozgrzaną patelnię z 2-3 …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://lagrandepiccolacuoca.com/ryz-z-warzywami/