Lubicie roladki z kurczaka? Mam dla Was pyszną propozycję. Co lepsze, nie trzeba tutaj wykrawać mięsa, ani go rozbijać. Wykorzystujemy bowiem mięso z udek bez skóry i kości, które w takiej formie można praktycznie wszędzie kupić. Udka z kurczaka są bardziej soczyste od piersi, dlatego też świetnie nadają się do zapiekania. Spróbujcie kiedyś takich roladek na obiad. - 10 udek z kurczaka bez skóry i kości - kawałek czerwonej papryki - kawałek żółtej papryki - 1-2 korniszony - 1 nieduża cebula - 2-3 plasterki żółtego sera - 150-200 g boczku w plastrach (u mnie parzony) - mielona słodka papryka - …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://smakinatalerzu.pl/2021/08/18/roladki-z-udek-kurczaka-w-boczku/