Żołądki z indyka z fasolką Pyszne danie z podrobów, nie wszyscy lubią, ale ja zachęcam. Danie jest wyjątkowo smaczne z dodatkiem fasolki szparagowej, podane z ryżem oraz surówką to prawdziwa uczta. 7 porcji 60 minut czas przygotowania Składniki: ·1 kg żołądków z indyka ·2 ząbki czosnku ·3 cm korzenia Imbir ·1 marchew ·½ kg fasoli szparagowej ·10 dag Grzybów Mun ·2 łyżki skrobi ziemniaczanej ·1 łyżeczka octu ryżowego ·2 łyżki oliwy z oliwek ·3 łyżki sosu sojowego ciemnego ·1 łyżka miodu ·½ łyżeczka tabasco ·Sól Sposób przygotowania: 1.Żołądki myjemy, usuwamy błonki, kroimy w paseczki i gotujemy w osolonej wodzie. Grzyby …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kulinarnachwila.blogspot.com/2021/08/zoadki-z-indyka-z-fasolka.html