Jeśli lubicie szybkie i lekkie obiady, to ta propozycja z pewnością przypadnie Wam do gustu. Właśnie takie obiady najbardziej lubię, kiedy na zewnątrz robi sie już naprawdę ciepło. Pojawiła się już pierwsza fasolka szparagowa, a co zielone to musi pojawić się u mnie na talerzu :) Składniki (2 porcje): - 100 g. kaszy bulgur - duża garść zielonej fasolki szparagowej - kilkanaście pomidorków koktajlowych - 2 łyżki startego parmezanu - 2 łyżeczki masła - 2 jajka - 1/2 łyżeczki cukru - sól, pieprz Fasolkę szparagową wrzuć na wrzątek z cukrem i taką samą ilością soli. Gotuj 5 minut, a następnie …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.deliciousplace.pl/2021/06/bulgur-z-fasolka-szparagowa-i.html