Tort Devil’s food cake z owocami i kremem mascarpone – La grande piccola cuoca

Tort Devil’s food cake z owocami i kremem mascarpone – La grande piccola cuoca

Dziś za sterami bloga wyjątkowo diabeł, ale tylko w formie tortu 😉 Zapraszam Was na tort Devil’s food cake pochodzący z Ameryki. Ciasto diabelsko apetyczne, diabelsko kaloryczne i diabelsko efektowne. Składa się z trzech warstw czekoladowego biszkoptu przełożonego aksamitnym kremem mascarpone. Aby ciasto nie było za ciężkie, dodałam owoce, które nadały mu świeżości i lekkości. Zapewniam Was, że bardzo trudno oprzeć się pokusie niezjedzenia choćby kawałka ciasta. Tort idealnie sprawdzi się na letnich uroczystościach. Smacznego!

 https://lagrandepiccolacuoca.com/tort-devils-food-cake-z-owocami/
Zdjęcie profilowe La grande e la piccola cuoca
La grande e la piccola cuoca

Mam na imię Magda i jestem autorką bloga https://lagrandepiccolacuoca.com/

Polecane