Kolejny przepis na wykorzystanie młodej kapusty. Dziś na obiad mieliśmy ziemniaczki, jajko sadzone, a jako dodatek do obiadu przygotowałam młodą kapustę ze śmietaną i koperkiem. Prosto, tanio i mega smacznie. Uwielbiam takie wiosenne obiady. Nawet mój mąż nie narzekał, że chce schabowego, tylko jadł, aż mu się uszy trzęsły. Młoda kapusta duszona ze śmietaną i koperkiem jest pyszna, delikatna w smaku i bardzo szybko się ją przygotowuje. W sezonie kapuścianym bardzo często sięgam po młodą kapustę i staram się maksymalnie wykorzystać to, co daje nam wiosna. Uważam, że to danie jest warte spróbowania, dlatego gorąco zachęcam do skorzystania z przepisu.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://gotujzprezesem.pl/2021/06/mloda-kapusta-ze-smietana-i-koperkiem/