Tofu z makaronem, bobem, groszkiem i fasolką

Agnieszka
Makarony
13.05.2021 10:00
Tofu z makaronem, bobem, groszkiem i fasolką

Tofu z makaronem, bobem i groszkiem to sposób na niekłopotliwy obiad, szybki i łatwy do zrobieni. Składniki – bób, groszek i fasolka – pochodzą z mrożonek. W sezonie oczywiście najlepiej wykorzystać warzywa świeże i już nie możemy doczekać się młodego bobu i groszku. Warto jednak dodać, że głęboko mrożone warzywa są produktami w pełni wartościowymi, a dzięki temu, że przed zamrożeniem są obgotowywane, szybkimi do przygotowania. Wystarczy 5 minut gotowania a fasolki, groszki i bób są gotowe do jedzenia.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://niedzielnykucharz.pl/tofu-z-makaronem/