Składniki: 1 brokuł 1 puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym 1/2 puszki czerwonej fasolki 1/2 puszki kukurydzy 3 jajka 1 czerwona papryka 1 czerwona cebula 15 mini korniszonów chilli (lub 3 ogórki konserwowe) 3 ząbki czosnku 3 łyżki majonezu sól, pieprz W dużej misce łączymy cebulę pokrojoną w pół piórka, paprykę pokrojoną w kostkę, korniszony przekrojone wzdłuż, odsączonego tuńczyka, fasolkę i kukurydzę. Sposób wykonania: Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem 1/2 łyżeczki cukru (brokuł powinien być aldente). Dodajemy brokuł oraz pokrojone w ósemki jajka.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://qchniapoprostu.blogspot.com/2021/02/saatka-z-brokuem-i-tunczykiem.html