Grzanki z awokado i łososiem

Ewelina
30.07.2014 9:16
Grzanki z awokado i łososiem

Przepis

Od jutra wprowadzam szeroko zakrojoną akcję, której przyświecać będzie hasło "Weź tyle nie żryj, kobieto" Ale do jutra jeszcze tyle czasu.Nie kręci mnie jutro.

Dziś tak szybciutko Wam opowiem o tym jedzeniu. Małe takie to i niewegetariańskie, ale łosoś tak bardzo tu pasuje,że to aż grzech.

Potrzebujecie

1 dojrzałe awokado

kiełki rzodkiewki

łososia wędzonego na zimno (plasterki)

serek naturalny

czosnek

Możecie zjeść wszystko na grzance, albo rozkroić awokado na pół, do środka napakować serka wymieszanego z czosnkiem, przykryć plasterkiem łosia i posypać kiełkami.

Awokado jest bardzo tłuste, łosoś słony, kiełki ostre, szaleństwo.Popija się to banią zimnej wódki.

Nie wyrzucajcie od razu skórek po awokado- wysmarujcie se nimi gębę. Taką jakby maseczkę zróbcie, bo awokado ma dużo różnych dobroczynnych składników, dzięki czemu Wasza skóra pozostanie już na zawsze promienna, młoda, jędrna i tak dalej. Taaaaaa.