Pasteryzowany sok z dyni, marchwi i jabłek

Anna
Koktajle
13.10.2020 22:13
Pasteryzowany sok z dyni, marchwi i jabłek

Składniki: - 60 dag obranej i wydrążonej dyni - 1 kg marchewki - 1,5 kg jabłek - sok z trzech średnich cytryn - ok 1/2 szklanki cukru Wydrążoną dynię pokroić w grubą kostkę, marchewkę obrać i pokroić w plastry . Przepis dostałam od znajomej 😍 Małgosiu bardzo Ci dziękuję 🥰 robię już drugą porcję i nie wiem czy na tym skończę . Od zagotowania trzymać na małym ogniu pod przykryciem 25 minut , aż warzywa zmiękną. Zdrowy i pyszny sok na zimę z dyni , marchewki i jabłek.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://jaworskaanna7.blogspot.com/2020/10/pasteryzowany-sok-z-dyni-marchwi-i-jabek.html

Niespełnione zdolności kulinarne

Anna