Pieczone i faszerowane papryki, kaszą i boczniakami.

Magdalena
Obiad
25.08.2020 18:09
Pieczone i faszerowane papryki, kaszą i boczniakami.

Do wykonania naszego dania na 2 osoby potrzebujemy : 2 papryki 1 cebula duża garść boczniaków 80 g kaszy jaglanej natka pietruszki 1 mozarella 2 ząbki czosnku sól, pieprz, oregano, papryka, pasta pomidorowa, Kaszę gotujemy wg instrukcji producenta. Jednym z powodów za co kocham lato jest olbrzymia paleta owoców i warzyw , nie chodzi o dostępność ale głównie o smak. Cebule kroimy w piórka, czosnek w talarki i smażymy na rozgrzanym tłuszczu,dodajemy boczniaki, smażymy i przyprawiamy. Gdybyście szukali łyżki w zupie to zapraszam was na mój: fanpage https://www.facebook.com/lyzkawzupie/ instagram https://www.instagram.com/lyzkawzupie/ blog https://lyzkawzupie.art.blog/ Codziennie nowe przepisy wegetariańskie, wegańskie.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://lyzkawzupie.art.blog/2020/08/25/pieczone-i-faszerowane-papryki-kasza-i-boczniakami/