Biszkopt: - 6 jajek - 1 szklanka cukru - 3/4 szklanki mąki pszennej - 3 łyżki kakao - 3/4 łyżeczki proszku do pieczenia - szczypta soli Warstwa Kokosowa: - 200 g wiórek kokosowych - 5 białek - szklanka cukru - łyżeczka proszku do pieczenia - szczypta soli Masa Cappuccino: - 5 żółtek - cukier waniliowy - 3 łyżki mąki pszennej - 1 budyń waniliowy (40 g) - 2 szklanki mleka - 3/4 szklanki cukru - 200 g masła - 2 łyżeczki kawy cappuccino Do mleka dodajemy cukier, budyń w proszku, mąkę i cukier waniliowy - łączymy składniki. Polewa: - 100 g czekolady (u mnie pół na pół mleczna i gorzka) - 4-5 łyżek mleka Na dolną część biszkoptu wykładamy połowę masy cappuccino, na nią kładziemy warstwę kokosową i znów smarujemy kremem. Dziś będzie ciasto z efektem wow - czekoladowy biszkopt, krem cappuccino i do tego wszystkie wkładka kokosowa, oj pyszne to było, przepyszne.