Ufff, mamy coś innego;) 1 kapusta pekińska 1 marchewka 1 duże jabłko lub 2 mniejsze 1 mała cebula 2 łyżki majonezu 2 łyżki gęstej, kwaśnej śmietany 18% 1 łyżka soku z cytryny szczypta cukru sól, pieprz Kapustę pekińską drobno siekamy. 😉 Na szczęście przygotowana ostatnio surówka z kapusty pekińskiej, z marchewką i jabłkiem spotkała się z równie dużym entuzjazmem. W razie potrzeby skrapiamy jeszcze odrobiną soku z cytryny lub doprawiamy do smaku. Udostępnij Zapisz Moje dziecko, gdyby mogło, najchętniej jadłoby głównie surówkę z marchewki i jabłka. Skrapiamy sokiem z cytryny. Jabłko obieramy i trzemy na dużych oczkach tarki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://smakinatalerzu.pl/2020/05/08/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-marchewki-i-jablka/