Marynujemy co najmniej 2 godziny w lodówce a następnie grillujemy :) Składniki: (na 5 szaszłyków) - 10 pieczarek - mała cukinia - pól papryki - 10 pomidorków koktajlowych - sól, pieprz - zioła włoskie (rozmaryn, tymianek, cząber, estragon, bazylia, papryka słodka) - lub własna mieszanka przyprawy grillowej - oliwa - patyczki do szaszłyków Wykonanie: Wszystkie warzywa myjemy. Papryka na końcach dobrze trzyma całość w ryzach :) Układamy szaszłyki w prostokątnym naczyniu i polewamy oliwą oraz posypujemy przyprawami. Papryka na końcach dobrze trzyma całość w ryzach :) Układamy szaszłyki w prostokątnym naczyniu i polewamy oliwą oraz posypujemy przyprawami. Zjedzcie 2-3 takie szaszłyki a do tego jedną porcję mięsa (jeśli nie możecie się oprzeć) a będzie to zdrowsza - fit wersja grilla ;) Składniki: (na 5 szaszłyków) Wykonanie: Wszystkie warzywa myjemy. Przygotowane warzywa nabijamy na patyczki tak aby pomidorki raczej znalazły się w środku. Przygotowane warzywa nabijamy na patyczki tak aby pomidorki raczej znalazły się w środku. Tylko, że w tym roku jest naprawdę krótki a poza tym wiadomo - wirus panujący na świecie.