Panierowane, Drobiowe, Roladki Z Chrzanem I Kiełbaską

Iwona
Obiad
23.04.2020 17:51
Panierowane, Drobiowe, Roladki Z Chrzanem I Kiełbaską

Składniki 4 osoby: - 2 pojedyncze filety z kurczaka - mały słoiczek chrzanu - 1 duża laska dobrej kiełbaski wędzonej - 1 cebula pokrojona w kostkę i zeszklona - sól, pieprz - 1 jajko - olej - mąka - bułka tarta 1. Filety myjemy i kroimy na dwa płaty (razem 4 płaty). Następnie nakładamy pokrojoną w kostkę kiełbaskę oraz cebulkę i zawijamy ciasno w roladkę obtaczając od razu w mące, tak postępujemy z każdym filetem. Następnie nakładamy pokrojoną w kostkę kiełbaskę oraz cebulkę i zawijamy ciasno w roladkę obtaczając od razu w mące, tak postępujemy z każdym filetem. Składniki 4 osoby: 1. Filety myjemy i kroimy na dwa płaty (razem 4 płaty). Takie roladki drobiowe przygotujemy bardzo szybko, a za każdym razem mogą inaczej smakować, za sprawa nadzienia jak i panierki. Następnie każda roladkę obtaczamy w jajku i bułce tartej.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://gotowanietoproste.blogspot.com/2020/04/panierowane-drobiowe-roladki-z-chrzanem.html