U nas takie jajka faszerowane z grzybami znikają bardzo szybko, choć robię je raz na jakiś czas. Składniki: 6 jajek 2 pełne łyżki koncentratu grzybowego Leśne Skarby 1 mała cebula czarny mielony pieprz do smaku 1-2 kawałki suszonych borowików Leśne Skarby Jajka faszerowane z grzybami Dziś mam dla Was kolejny przepis na faszerowane jajka. Całość oprószamy pudrem z borowików (starte na drobnych oczkach kawałki suszonego borowika) i dekorujemy kiełkami rzodkiewki. Takie jajka możecie też śmiało podać na wielkanocny stół. Na pewno będzie to ciekawe i co najważniejsze – pyszne urozmaicenie 🙂 Spróbujcie. Cebulę drobno kroimy i szklimy na maśle, pod koniec dodając koncentrat grzybowy. Jajka wybornie smakują w towarzystwie marynowanych borowików i małych pomidorków.