Lambada

Anna
Ciasta
13.03.2020 20:01
Lambada

Biszkopt : ( blacha 20 x 30) - 6 jajek - 1 szklanka mąki pszennej - 1/2 szklanki cukru - łyżeczka proszku do pieczenia Białka ubić na sztywno,dodając cukier i żółtka. Masa pomarańczowa: - 4 szklanki soku pomarańczowego - 2 budynie waniliowe - 1-2 łyżki cukru - wielka paczka delicji pomarańczowych 3 szklanki soku zagotować z cukrem. Masa śmietankowa: - 1/2 l śmietany 30% - galaretka cytrynowa - czekolada mleczna bądź gorzka Galaretkę rozpuścić w 1/3 szkl wrzącej wody. W 1/2 szklanki rozpuścić budynie,wlać na gotujący się sok.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://jaworskaanna7.blogspot.com/2020/03/lambada.html