Przyznam się szczerze, że nigdy nie lubiłam schabu i raczej unikałam tego mięsa, ale od kiedy prowadzę bloga, jestem bardziej otwarta w kuchni, nie boję się nowych smaków i nie boję się eksperymentować. Składniki: 6 plastrów schabu 2 łyżki musztardy u mnie sarepska 3 ząbki czosnku sól i pieprz do smaku opcjonalnie ulubiona przyprawa do wieprzowiny 4 jajka mąka do obtoczenia olej do smażenia Przygotowanie: Każdy plaster schabu, rozbić na deseczce, na grubość ok. 8 mm. Coraz częściej sięgam po mięso wieprzowe, z przyjemnością odkrywam jego nowy smak, i z przyjemnością dzielę się z Wami kolejnymi przepisami na to właśnie mięso.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://slodkoslodka.pl/2020/03/schabowy-w-musztardzie/