2 budynie śmietankowe 800 g mleka 150 g wiórek kokosowych 200 g miękkiego masła 4 żółtka 200 g cukru 400 g herbatników słoik dżemu z czarnej porzeczki (ok 200ml) 50 g wiórków kokosowych na posypkę Rafaello bardzo lubimy w moim domu i robiłam już jego różne wersje-na pieczonym biszkopcie ,na krakersach .Tym razem trochę inne również pyszne na herbatnikach i dżemem porzeczkowym,który sprawia ,ze ciasto nie jest za słodkie,wręcz lekko kwaskowate .Pokochałam W blaszce (25-29 cm)układamy warstwę herbatników i na nie rozsmarowujemy 1/3 kremu,na krem wykładamy w kilku miejscach kilka łyżek dżemu i delikatnie rozsmarowujemy. Na dżem wykładamy kolejną warstwę herbatników i drugą część kremu,na krem znowu kilka łyżek dżemu i ostatnią warstwę herbatników. W między czasie do reszty mleka wrzucamy żółtka i wsypujemy budynie,mieszamy i jak się mleko w garnku zacznie gotować to wlewamy do niego naszą mieszankę budyniową ,mieszamy i gotujemy aż zgęstnieje. Jak masa jest już całkiem zimna to do misy robota wrzucamy miękkie masło i chwilę miksujemy aż zrobi się jaśniejsze i następnie dorzucamy masę budyniową po łyżce ,dalej miksując na gładki krem. Na koniec dodajemy 150 g wiórków i mieszamy już tylko do połączenia się składników.