Sałatka z pstrągiem i cytrusami

Picante-
Sałatki
28.01.2020 9:19
Sałatka z pstrągiem i cytrusami

Sałatka z pstrągiem i cytrusami Składniki: - filet z pstrąga tęczowego łososiowego Marinero - 1 pomarańcza - 1 grejpfrut - 5-6 rzodkiewek - ½ granatu - Rukola - Gałązka rozmarynu - Sól, pieprz Wykonanie: Filet z pstrąga układamy w blaszce, doprawiamy solą i pieprzem. Często brakuje nam pomysłu na ich przyrządzenie, dlatego przychodzę dziś z jedną z wielu możliwości na łatwe i szybkie przygotowanie filetu z pstrąga tęczowego łososiowego Marinero. Jak na pewno wiecie, jednym z produktów, których statystycznie spożywamy niewiele, a są bardzo korzystne pod względem zdrowotnym, są ryby. Filet jest bardzo wdzięcznym produktem, bardzo łatwo go przyrządzić, nie wymaga też zbyt wielu dodatków, ponieważ sam w sobie jest smaczny. Dodatkowo pstrąg Marinero z Biedronki pochodzi z polskich gospodarstw zrzeszonych w Stowarzyszeniu Producentów Ryb Łososiowatych. Ważnym aspektem jest także fakt, że hodowla pstrągów jest jedną z najmniej obciążających środowisko. Jest dostarczany do Biedronki codziennie, więc można tworzyć menu z jego udziałem przez cały okrągły rok!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://picante-jalapeno.blogspot.com/2020/01/saatka-z-pstragiem-i-cytrusami.html