Składniki: 60 g brązowego cukru 60 g miękkiego masła 1 jajko w temperaturze pokojowej szczypta soli 150 g mąki pszennej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 25 g drobnych płatków owsianych 38 g wiórków kokosowych 1 łyżeczka przyprawy do piernika Krem: 100g czekolady mlecznej 2 łyżki mleka 2o g masła Wykonanie: Z ciasta formujemy kulę i owijamy ją w folię spożywczą i wkładamy do lodówki na 2-3 godziny. Następnie w połowie kółek przy pomocy mniejszego foremki wycinamy kółka, które nam stworzą wierzchnią część ciastka. Masło ucieramy z cukrem na puszystą masę, następnie dodajemy jajko i miksujemy do całkowitego połączenia się składników. Składniki polewy umieszczamy w garnuszku i rozpuszczamy w kąpieli wodnej dokładnie mieszając. Wszystkie kółka układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.