mleka PRZYGOTOWANIE: mięso kroimy na kawałki,troszkę większe niż na gulasz wkładamy do miski mieszamy z przyprawami przykrywamy i dajemy do lodówki na 2-3 godzinki w kolejnej misce mieszamy składniki na ciasto(powinno być gęste, żeby nie spływało),wrzucamy do niego mięsko i mieszamy ,żeby się dokładnie nim pokryło i wrzucamy na rozgrzany olej,(ja nalałam olej na głębszą patelnię,ok 1,5-2 cm)smażymy ok 8-10 min z każdej strony,czas zależy od wielkości kawałków im większe tym dłuższy czas. SKŁADNIKI: 3 piersi z kurczaka 3/4 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki słodkiej mielonej papryki szczypta ostrej mielonej papryki olej do smażenia Na ciasto: jajko 1/2 łyżeczki soli płaska łyżeczka słodkiej mielonej papryki słodkiej mielonej papryki szczypta chilli 3/4 szkl.mąki 1/3 szkl. wyciągamy na papier żeby odsączyć z nadmiaru tłuszczu podawać z sosikiem czosnkowym który robię tak: 2 łyżki majonezu+5 łyżki śmietany 18 % sól, pieprz,2 ząbki czosnku -wyciśnięty mieszamy i gotowe,można dodać pół łyżki ketchupu -też będzie pycha Smacznego!!!!