Składniki: 2 długie ogórki dojrzałe avokado 1 łyżeczka wasabi sezam kiełki rzodkiweki sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Ogórek kroimy wzdłuż, tak aby plastry były najcięższe ( można użyć obieraczki) z jednego ogórka powinno wyjść 6-7 plastrów. Po pierwsze gotowaliśmy w super atmosferze, każdy przygotował z nasz trzy dania z produktów Provitus, kolejnym punktem była uroczysta kolacja, gdzie mogliśmy degustować wspólnie nasze dania. Jednym z moich dań były rollsy z kimchi :) Delikatne, za za razem ostre w smaku, Plastry ogórka smarujemy pastą, dodajemy do środka kiełki rzodkiewki i wszystko zawijamy, przebijać wykałaczką aby się rollsy nie rozwinęły.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://niezlymlynek.blogspot.com/2019/11/rollsy-z-ogorka-i-kimchi.html