Roladki Hebrajki

Beata
Obiad
08.11.2019 12:01
Roladki Hebrajki

Składniki: · ½ kg schabu · 1 jajko ugotowane na twardo · ½ papryki czerwonej · 1 berlinka · Opakowanie serka topionego w plastrach Mąka pszenna do panierki · Bułka tarta do panierki · 2 jajka · Olej do smażenia · Pieprz 8. Roladki panierujemy najpierw w mące, następnie w jajku i na koniec w bułce tartej. 7. Mąkę wsypujemy do naczynia, bułkę tartą do osobnego naczynia i do trzeciego naczynia wbijamy jajka roztrzepane widelcem. Sposób przygotowania: 1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Propozycja na niedzielny obiad, roladki ze schabu z pysznym farszem. 4. Na każdym kawałku mięsa układamy po plasterku sera.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarnachwila.blogspot.com/2019/11/roladki-hebrajki.html