Sos: 200 g. grzybów świeżych lub mrożonych (grzyby ważyłam po rozmrożeniu) 1/2 cebuli 1 ząbek czosnku 50 g. masła 1/2 szklanki śmietany 30% 1,5 szklanki bulionu sól, pieprz Wykonanie: Zmielone mięso włożyć do miski. Składniki: 400-500 g. mięsa zmielonego 1/2 cebuli 1 kajzerka czerstwa 1 jako 1 łyżka musztardy sól, pieprz, majeranek bułka tarta, do obtoczenia kotletów olej do smażenia Kotlety podsmażyć na oleju, po kilka minut z każdej strony. Dobrze, że mam w zamrażalniku, jeszcze kilka paczek :) Dodać drobno pokrojony czosnek, a następnie dodać grzyby. Byłam mile zaskoczona, bo sos, był pyszny, jak ze świeżych grzybów. Dodać do mięsa. Kajzerkę namoczyć w wodzie. Następnie dodać podsmażone grzyby ze śmietaną i bulion. Ostatnio, zrobiłam kotlety mielone w sosie z grzybami.