Polecam i miłego dnia Wam życzę :-) Składniki na 3 porcje: 400 g łososia 50 g orzeszków pini natka pietruszki 1 kula mozzarelli 1/2 łyżeczki słodkiej papryki 3 - 4 łyżki oleju rzepakowego sól pieprz 1. Jeśli nie macie pomysłu na obiad, a lubicie ryby, to polecam Wam łososia pod kołderką z orzeszków pini, natki pietruszki i mozzarelli. Ostatnio mniej ją kupujemy ze względu na to, że wszędzie trąbią ile to ona ma w sobie chemii. 3. Spód naczynia żaroodpornego skraplamy olejem, kładziemy po porcjowanego łososia i nakładamy na każdy kawałek naszą kołderkę. Łososia obieramy ze skóry, myjemy, osuszamy ręcznikiem i kroimy na 3 porcje. Patrzę co mam w szafkach, czy w lodówce i z tego tworzę. 2. Natkę pietruszki siekamy, kulę mozzarelli kroimy na małe kawałki.